praktijk staphorst

Onze praktijk

quotes
De praktijk is in 1992 gestart als een praktijk aan huis ( Chiropractie Amersfoort-Noord ) en is gaandeweg drukker geworden. Eind 2006 zijn we verhuisd naar onze huidige locatie in het Eemkwartier, waar we nu met meerdere chiropractoren werken. Behalve uit Amersfoort komen patienten vanuit een wijd toevoergebied van Apeldoorn tot Amsterdam/Amstelveen, van Utrecht/Nieuwegein tot Nunspeet, van Arnhem/Ede tot Hilversum/Spakenburg en tot Zeewolde in de Flevopolder.
quotes

Vergoedingen

Chiropractische behandelingen worden vergoed via de aanvullende verzekering. Dit betekent dat het eigen risico niet van toepassing is omdat dit allen geldt voor het basispakket.
De meeste verzekeringen vergoeden ongeveer 75 %, maar er zijn er ook diverse die het hele bedrag vergoeden. Het aantal behandelingen dat wordt vergoed is nogal variabel van de ene verzekering tot de andere en van het ene pakket tot het andere. Voor een overzicht van de vergoedingen van de verschillende verzekeringen zie www.nca.nl, onder “zoeken” intikken: overzicht vergoedingen.

Chiropractoren

In onze praktijk werken de volgende chiropractoren.

Dr. J. Hoeve DC
Mw. K. Sund DC
M.E. Bakker MSc DC
N.H. Galema M.Chiro
F.V. de Haan M.Chiro

Locatie van de praktijk

www.maps.google.nl – Google Maps Nederland
www.bing.com – bing Maps